Escape World

The Flying Dutchman

Heb je ooit ingebroken in een 17e eeuws spookschip? Nieuwsgierig naar wat kapitein Davy Jones in zijn geheime kluis bewaart?

BOEK NU

Cabin in the Woods

Ooit opgesloten geweest in een houten hutje? Ga op zoek naar aanwijzingen om de donkere geesten te verjagen, anders is het maar de vraag of je de nacht zult doorkomen…

BOEK NU

Klantervaringen

“Een hele vette kamer!”

MelvinFreeburg, Tripadvisor

“Waanzinnig!”

Wij hebben met vier vrienden de kamer 'Cabin in the woods' gespeeld. Het thema is terug te vinden in ieder detail van de kamer. De technische elementen in de kamer zijn verrassend en de puzzels zijn erg origineel.

daniva94, Tripadvisor

“Wat een fantastische Escaperoom!!! Prachtige locatie, decoratie, ontvangst, puzzels en verhaallijn!”

Astrid Houtkamp Pod, Facebook

“Uitdagend, spannend en fun”

ilona p, Tripadvisor

“Cabin in the woods is een van de mooiste escape rooms die ik heb gespeeld. Super mooi afgewerkt en volledig naar het thema ingericht”

Renee Lenders, Facebook

Kamers

Cabin in the Woods

Battle Rooms

Je bent samen met je vrienden verdwaald in het bos. Door het slechte weer zijn jullie op zoek naar een geschikte plaats om te overnachten. Na een lange vermoeiende reis zien jullie in de verte plots een blokhut, een ideale plek om te schuilen. Eenmaal binnen, blijkt het toch niet zo’n goed idee te zijn...

Jullie horen spookachtige geluiden, voelen de aanwezigheid van mysterieuze krachten en er gebeuren onverklaarbare dingen. Alle families die hier zijn geweest zijn dood teruggevonden. Er rust een vloek op de hut en het is jullie taak om de geesten weg te jagen voor ze jullie te pakken krijgen!

Boek nu

2 Battle Rooms

2 - 5 personen

Moeilijkheidsgraad

The Flying Dutchman

Durven jullie aan boord van De Vliegende Hollander te stappen? Dit vervloekte schip vaart al eeuwenlang rond met met de zielen van de dode piraten aan boord. Jullie hebben 60 minuten de tijd om ongezien van het schip te ontsnappen en het meest waardevolle bezit van kapitein Davy Jones te stelen. Zijn jullie opgewassen tegen de tijdsdruk, of zijn jullie voor eeuwig onderdeel van de kapitein zijn bemanning van levende doden!

BOEK NU

1 Kamer

2 - 5 personen

Moeilijkheidsgraad

The Chocolate Factory

Het gerucht doet al eeuwenlang de ronde dat de receptuur van de beste chocolade ooit verborgen ligt in een grote kluis in een chocoladefabriek in het centrum van Amsterdam. Hij is zo onweerstaanbaar, dat mensen alleen al hun zinnen verliezen bij het loshalen van de wikkel van de chocolade.

Samen met je team wil je het recept zo snel mogelijk bemachtigen en jullie eigen chocoladefabriek op te zetten om schathemeltje rijk te worden!

Nu hoef je alleen nog een speciaal ticket te bemachtigen om in de fabriek te komen, maar op het moment dat jullie dit willen stelen worden jullie betrapt. Je wordt op een gigantisch bed vastgebonden. Heb je voldoende stalen zenuwen om los te komen, de chocoladefabriek binnen te dringen en de geheime receptuur te stelen?!?

Boek Nu

1 Kamer

2 - 5 personen

Moeilijkheidsgraad

Or

Openingstijden

Woensdag - Zondag

Open 13:00

Close 22:00

Over

Escapeworld Amsterdam Waterlooplein

Ben jij op zoek naar iets compleet anders, iets wat je nog nooit hebt gedaan? Boek dan NU een van onze escape rooms! De opdracht is simpel: ontsnap zo snel mogelijk uit de kamer. Naast een bezoek aan de vlooienmarkt op Waterlooplein kun je hier nu ook de spannendste minuten uit je leven ervaren op een spookschip of in een houten hut.