Amsterdam Waterlooplein

Hoogste kwaliteit live escape room spellen vol met technische snufjes!

Realistische escape games met een filmische beleving!

Kamers
Loading ...
  • Kamer
  • Datum & tijd
  • Aantal personen
  • Gegevens
vorige {{ SelectedCalenderDate | GetMonth}} volgende
ma di wo do vr za zo
{{day.Date | GetDay}} {{day.Date | GetDay}}

Tijd

Vul hier je gegevens in

Voucher controleren
  • Ideal Betalen
  • paypal
  • Creditcard
{{ErrorMessage}}
Veelgestelde vragen

Alleen in de “Cabin in the Woods” hangt er op een gegeven moment een wat spannende sfeer. Verder zijn er geen grote fear factors of fysieke activiteiten aanwezig in onze escaperooms. De Cabin in the Woods is alleen geschikt voor jonge kinderen onder begeleiding van een volwassene. Alle andere kamers zijn wel geschikt voor jonge kinderen vanaf 9 jaar. Voor meer informatie zie punt 4: Is het geschikt voor kinderen?

Boek bij ons als je op zoek bent om een leuke en niet te vergeten tijd aan te gaan met vrienden, familie of collega’s. Wij garanderen de meest sfeervolle escaperooms van Nederland aan te bieden, waarin ook het verhaal en gave technische snufjes naadloos in elkaar overgaan. Bovendien zitten wij in hartje Amsterdam, waarbij diverse restaurants in de buurt liggen.

We hebben momenteel 4 kamers met 3 verschillende thema’s (2x Cabin in the Woods, 1x The Flying Dutchman en 1x The Chocolate Factory). Elk thema is compleet anders, interessant en spannend.

We geven ook kinderfeestjes bij Escape World Waterlooplein. Hierbij is de minimumleeftijd 9 jaar voor The Flying Dutchman en 12 jaar en ouder voor de overige kamers. Bij de Cabin in the Woods dienen volwassenen mee te gaan ter begeleiding. Ook hanteren we een minimum aantal van 4 en max 6 kinderen per spel. Meer informatie en flyers kunt u hier vinden.


Toon meer

Locatie
Routebeschrijving

AMSTERDAM WATERLOOPLEIN . Hoe er te komen:

We zitten om de hoek van de koffiezaak op Waterlooplein, op 50m afstand van het beroemde Rembrandt huis. Met het openbaar vervoer is het de beste optie om de metro te pakken en uit te stappen bij de halte Waterlooplein (de tweede halte na Centraal Station), op de Nieuwe Hoogstraat. Vanaf hier is het ongeveer vier minuten lopen, je komt langs het Rembrandthuis en neemt daarna de eerste straat rechtsaf

Contact Us

Houtkopersdwarsstraat 3

1011 NK Amsterdam

Ik ga akkoord met de Privacy voorwaarden
Je hebt niet alle velden ingevuld.
Je hebt geen geldige email ingevuld.

Aan het verzenden.

Bericht verzonden! Je krijgt zo spoedig mogelijk een reactie van ons!

Er ging iets mis. Probeer het later nogmaals of stuur een mail naar waterloo@escapeworld.nl.

Or

Openingstijden

Dinsdag - Zondag

Open 13:00

Gesloten 22:00

Zaterdag

Open 11:30

Gesloten 22:00