4 NIEUWE ESCAPE ROOM CONCEPTEN:

We willen je graag blijven uitdagen met overweldigende escape room experiences, en hebben dus hard gewerkt aan concepten om jou, vanuit huis óf met de anderhalve meter afstand, die ervaring te kunnen bieden!

Daarom introduceren wij 4 nieuwe concepten

  • Live Remote Escape Room
  • Combineren van twee thema’s/kamers
  • Split Escape Room
  • GroepsApp Escape Game

Ontdek onze nieuwe escape room mogelijkheden en boek vandaag nog om deze nieuwe concepten snel zelf te ervaren!

Live Remote Escape Room

Ervaar nu Cabin in the Woods vanuit een compleet nieuw perspectief. Via een videoverbinding nemen wij je live mee in dit spannende avontuur en brengen de wereld van Escape World naar je woonkamer. Zorg dat je onze held(in) helpt om alle uitdagingen aan te gaan! Maak slim gebruik van de plattegronden, je inventaris met objecten en help degene die aanwezig is via de live videoverbinding te ontsnappen. Wees snel, want de tijd in je scherm tikt langzaam weg…

Combineren van twee thema’s/kamers

Uniek bij Escape World: two team joint escape room experience! Wij brengen twee van onze meest succesvolle thema’s samen tot één spectaculair verhaal! Speel met je team, maar altijd maximaal 2 personen in 1 kamer. Een compleet nieuwe beleving die je teamwork tot het uiterste drijft! Ontdek hoe twee op het oog verschillende thema’s met elkaar verstrengeld raken en ontdek de geheimen van two team joint escape room experience.

Split Escape Room

Beleef onze bestaande kamers op een totaal andere manier! Jullie spelen één thema en één escape room, maar worden gesplitst en hebben dus allemaal maar een gedeelte van de escape room tot jullie beschikking. Samenwerken is nog nooit zo belangrijk geweest om succesvol te ontsnappen binnen de beschikbare tijd..!

GroepsApp Escape Game

Ga met Julia mee op onderzoek uit en voltooi de laatste expeditie van haar vermiste ouders. Ontdek schatten, verken mysterieuze locaties en omzeil gevaarlijke valstrikken terwijl je de ontdekking van de eeuw achterna jaagt. Vind met je groep eeuwige roem of wordt uiteindelijk gevangen in een vergeten wereld. Je hebt het zelf in de hand...
Het avontuur roept. Durf jij het aan?
Vanaf nog geen 7 euro per persoon!

Contact Us
Ik ga akkoord met de Privacy voorwaarden
Je hebt niet alle velden ingevuld.
Je hebt geen geldige email ingevuld.

Aan het verzenden.

Bericht verzonden! Je krijgt zo spoedig mogelijk een reactie van ons!

Er ging iets mis. Probeer het later nogmaals of stuur een mail naar .