Kinderfeestje - Hoofddorp

Vier je kinderfeestje in Hoofddorp bij Escape World voor €17,5 per persoon!

Ben je op zoek naar een origineel kinderfeestje in Hoofddorp? Dan ben je bij Escape World aan het juiste adres. Kinderen met een minimale leeftijd van 9 jaar hebben bij ons de tijd van hun leven. Onze escaperooms in Hoofddorp zijn niet eng, maar wel prachtig aangekleed en met een leuk verhaal voor kinderen. Dankzij onze betrokken begeleiding wordt dit voor de vriendjes en vriendinnetjes van je kind, het leukste kinderfeestje ooit!

De kinderen krijgen van ons instructie over hoe ze de kamer moeten oplossen. We kijken met camera’s mee en kunnen aanwijzingen geven als ze er niet uitkomen. Is er iemand in de groep die het toch wel heeeeel spannend vindt? Dan mag diegene gewoon bij ons zitten en meehelpen met het geven van de aanwijzingen. Hierdoor is het altijd een leuk kinderfeestje voor alle vriendjes en vriendinnetjes. Kinderen vinden het dan ook altijd superleuk om een escape room in Hoofddorp te doen.

Boek nu een kinderfeestje in Hoofddorp

Voor een leuk kinderfeestje zit je bij Escape World goed! We zijn op maandag en dinsdag gesloten, maar voor de rest van de week geopend. Wil je op zaterdag en zondag een kinderfeestje organiseren? Boek dan op tijd, dit zijn onze populairste dagen. Onze openingstijden en tarieven vind je gemakkelijk als je een kinderfeestje bij ons boekt.

Kinderfeestje hoofddorp? Deze aanbieding geldt als:

  • Er minimaal 4 en maximaal 7 kinderen per kamer deelnemen.
  • Het oudste deelnemende kind niet ouder is dan 12.
  • Als de boeking online gedaan is als kinderfeestje.

Boeken?

Boek nu je kinderfeestje

 scape room The inca’s doom in Hoofddorp
Escape room The grand casino in Hoofddorp
  • Kamer
  • Datum & tijd
  • Aantal personen
  • Gegevens
{{ErrorMessage}}
Let op! De website werkt minder goed in oude browsers zoals Internet Explorer. Gebruik browsers zoals Chrome, FireFox of Safari voor optimaal gebruik.