Zoetermeer

Gastvrije hosts en betrokken spelleiders

Speel tot en met 9 februari onze online escape rooms! Daarna zijn onze fysieke kamers weer open.

  •   4 kamers
  •   23 personen tegelijkertijd
  •   Kamers in Nederlands en Engels

De leukste escape rooms in Zoetermeer

Ben je op zoek naar spanning, sensatie en een unieke beleving? En dat allemaal in Zoetermeer? Dan ben je bij Escape World aan het juiste adres. Onze geweldige kamers geven iedere groep een unieke beleving in Zoetermeer!

Gemakkelijk en snel online boeken

Boek heel gemakkelijk en snel onze Cabin In the Woods en andere escape rooms direct online. Hierdoor kun je ook op korte termijn een escape room in Zoetermeer boeken. Doordat we meerdere escape rooms hebben, kun je altijd bij ons terecht. Onze leupe escape rooms in Zoetermeer zijn een echte uitdaging en een one of a kind ervaring!

De minimale leeftijd voor kinderen is 9 jaar. Wil je kinderen een geweldige ervaring geven en een kinderfeestje bij ons organiseren? Dat kan! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Heb je al meerdere escape rooms gedaan? Dan kunnen we je verzekeren dat de escaperooms in Zoetermeer van Escape World een echte uitdaging zijn. Ieder kamer is goed in elkaar gezet en heeft een uniek thema. Onze gasten blijven dan ook terugkomen voor de originele puzzels in onze andere kamers!

  • Kamer
  • Datum & tijd
  • Aantal personen
  • Gegevens
{{ErrorMessage}}
Let op! De website werkt minder goed in oude browsers zoals Internet Explorer. Gebruik browsers zoals Chrome, FireFox of Safari voor optimaal gebruik.

Kamers

Loading ...

Onze escaperooms in Zoetermeer

Kies bijvoorbeeld voor onze Cabin In The Woods kamer. Deze mooi aangeklede kamer is een echte aanrader voor een grotere groep, we hebben namelijk twee van deze escape rooms in Zoetermeer. Dit betekent dat je kunt battlen tegen elkaar! Perfect als teambuilding activiteit in Zoetermeer of om je vrienden en familie uit te dagen. Eens kijken wie er sneller is!

Duik in de vaderlandse geschiedenis met onze The Flying Dutchman escaperoom in Zoetermeer. Gaat het jullie lukken om de schat van Davy Jones te stelen? Je hebt 60 minuten de tijd om hierachter te komen.

Trekt de wereld van magiërs en tovenaars je? Dan moet je zeker The School of Witchcraft escaperoom in Zoetermeer spelen. Deze prachtige escaperoom is voorzien van een mooie aankleding, waardoor je direct in de sfeer van het thema zit!

Veelgestelde vragen

Alleen in de “Cabin in the Woods” hangt er op een gegeven moment een ietwat spannende sfeer. Verder zijn er geen grote fear factors of fysieke activiteiten aanwezig in onze escaperooms. De Cabin in the Woods is alleen geschikt voor jonge kinderen onder begeleiding van een volwassene. Alle andere kamers zijn wel geschikt voor jonge kinderen vanaf 9 jaar. Voor meer Informatie zie punt 4: Is het geschikt voor kinderen?

Boek bij ons als je op zoek bent om een leuke en niet te vergeten tijd aan te gaan met vrienden, familie of collega’s. Wij garanderen de meest sfeervolle escaperooms van Nederland aan te bieden, waarin ook het verhaal en gave technische snufjes naadloos in elkaar overgaan. Bovendien zitten wij in Dekker, het leukste Party en Conferentiecentrum van Nederland waar je je escape game avontuur uitstekend kunt combineren met bowlen, vergaderen, tennissen of een heerlijk diner. Voor alle arrangementen en diverse mogelijkheden in combinatie met Dekker Zoetermeer zie: www.dekkerzoetermeer.nl

We hebben 4 kamers met 3 verschillende thema’s (2x Cabin in the Woods, 1x The Flying Dutchman en 1x The School of Witchcraft). Elk thema is compleet anders, interessant en spannend.

We geven ook kinderfeestjes bij Dekker Zoetermeer. Hierbij is de minimumleeftijd 9 jaar voor The Flying Dutchman en 12 jaar en ouder voor de overige kamers. Bij de Cabin in the Woods dienen volwassenen mee te gaan ter begeleiding. Ook hanteren we een minimum aantal van 4 en max 6 kinderen per spel.


Toon meer

Locatie

Routebeschrijving

hoe kom ik op ZOETERMEER?

Plan je route!

A12 Den Haag - Zoetermeer - Gouda

Vanaf de A12 neemt u de afslag Zoetermeer/ Pijnacker. U volgt richting Pijnacker over de Oostweg net zolang totdat u Dekker Zoetermeer aan uw rechterhand ziet liggen.

A20 Rotterdam - Hoek van Holland

Vanaf snelweg A20 richting knooppunt Terbregseplein (Ring Rotterdam). Neem afslag Centrum (afslag 14). Na 400m. de 1e afslag op de rotonde (G.K. van Hogendorpweg) richting Berkel en Rodenrijs. Hierna de weg/alle rotondes rechtdoor volgen op de N471. Hierna richting N470, bij rotonde de 1e afslag de N470 op. Alsmaar rechtdoor de weg volgen. Bij rotonde rechtdoor tot aan 1e stoplicht, dan linksaf de Scheglaan op.

A13 Rotterdam

Vanaf de A13 neemt u afslag Zestienhoven/ Spaanse Polder. U rijdt voorbij luchthaven Zestienhoven (Doenkade, N209) richting Bergschenhoek. Neem bij de 1e rotonde de 3e afslag de N471 op. Hierna de weg/alle rotondes rechtdoor volgen op de N471. Hierna richting N470, bij rotonde de 1e afslag de N470 op. Als maar rechtdoor de weg volgen. Bij rotonde rechtdoor tot aan 1e stoplicht, dan linksaf de Scheglaan op.

Contact Us

Scheglaan 12

2718 KZ Zoetermeer

Ik ga akkoord met de Privacy voorwaarden
Je hebt niet alle velden ingevuld.
Je hebt geen geldige email ingevuld.

Aan het verzenden.

Bericht verzonden! Je krijgt zo spoedig mogelijk een reactie van ons!

Er ging iets mis. Probeer het later nogmaals of stuur een mail naar info@dekkerzoetermeer.nl.

Or

Openingstijden

Zaterdag - Zondag

Open 11:00

Gesloten 23:00

Maandag - Vrijdag

Open 17:00

Gesloten 23:00