Escape World

Amsterdam Harbour

3 dubbele ‘battle’ kamers waar je tegen elkaar strijdt!

Gastvrije hosts en betrokken spelleiders

Vanwege renovatiewerkzaamheden aan het pand gaat deze vestiging in de loop van juli sluiten. Onze collega’s van Waterlooplein (5 kamers, binnenkort 6) heten onze gewaardeerde gasten voortaan van harte welkom. Vraag naar de kortingscode en krijg 20% korting op boekingen bij Harbour en een welkomst bon van 10 euro korting bij onze collega’s van Waterlooplein.

Recensies / Prijzen

Kamers

The Pirate Ship

 

Moeilijkheidsgraad

Arr matey, niet alle piraten zijn zo leuk als kapitein Jack Sparrow! Wanneer jullie aan boord gaan van onze “Pirate Ship” kamer zijn jullie niet meer dan scheepsratten, jullie zijn gevangenen! Jullie hebben 60 minuten de tijd om ongezien de gevangenis te ontsnappen en het piratenschip op te blazen. Zijn jullie opgewassen tegen de tijdsdruk en niet bang om de piraten voor eens en altijd de mond te snoeren?

Onze kamer “The Pirate Ship” is van een medium moeilijkheid. Je waant je aan boord van een heus piraten schip, hierdoor voor zowel beginnende escape rooms spelers als experts een leuke kamer om te ervaren!

 

2 - 5 personen

Moeilijkheidsgraad

The Serial Killer

   
Strijd in 2 dezelfde battle kamers!

Moeilijkheidsgraad

In Londen is sinds kort een seriemoordenaar actief waar al drie vrouwen slachtoffer van zijn geworden. Ga op zoek naar zijn afgelegen schuilplaats en los allerlei raadsels op om het moordwapen te kunnen vinden. In deze kamer kan het gevaar uit onverwachte hoek komen, dus schiet op voordat hij nog meer slachtoffers maakt! Zijn jullie bestand tegen de enorme tijdsdruk, voordat deze schurk terugkomt naar zijn schuilplaats!

   

2 - 5 personen

Strijd in 2 dezelfde battle kamers!

Moeilijkheidsgraad

Mission Matrix

 
Strijd in 2 dezelfde battle kamers!

Moeilijkheidsgraad

Herinneren jullie je de klassieke cult film “The Matrix” nog? Probeerin te breken in de hoofd serverkamer en omzeil de hoog gevoelige beveiliging om het kwaad van de Matrix te vernietigen. Ontsnap uit deze dystopische wereld door op te gaan in deze uitdagende en technische kamer. Je hebt geen daadwerkelijke technische kennis nodig om uit deze kamer te kunnen ontsnappen. Logisch nadenken en goed verbanden kunnen leggen zijn de ingrediënten om de Matrix te vernietigen!

 

2 - 5 personen

Strijd in 2 dezelfde battle kamers!

Moeilijkheidsgraad

Who Killed The Painter

 
Strijd in 2 dezelfde battle kamers!

Moeilijkheidsgraad

Deze escaperoom draait om een van de bekendste Nederlandse kunstschilders aller tijden: Vincent van Gogh. Een bijzondere kunstenaar die een groot deel van zijn leven in armoede doorbracht. Nu zijn de schilderijen die hij maakte miljoenen euro’s waard.

Nog steeds gaan er geruchten rond dat hij vermoord zou zijn. Aan jullie de taak om te onderzoeken wat er precies is gebeurd? Zoek overal naar aanwijzingen en ervaar het echte verhaal over de verschrikkelijke dood van deze mysterieuze schilder. Stalen zenuwen zijn vereist in deze kleurrijke escape game, want het is onze moeilijkste kamer!

 

2 - 5 personen

Strijd in 2 dezelfde battle kamers!

Moeilijkheidsgraad

The Hospital

 

Moeilijkheidsgraad

Jullie gaan op bezoek bij een psychiatrische afdeling, waar jullie de testpersonen zullen zijn voor het onderzoek van een gekke psychiater die zijn baan iets te serieus neemt. Deze escape room is gevuld met rekenpuzzels en bizarre raadsels. Echt genieten voor puzzel fanaten! Zullen jullie binnen 60 minuten ontsnappen, of eindigen jullie in een dwangbuis?

 

2 - 5 personen

Moeilijkheidsgraad

Down the Rabbit Hole

 
Strijd in 2 dezelfde battle kamers!

Moeilijkheidsgraad

Konijnen, paddenstoelen en geheime deuren: stap in de schoenen van Alice en ga op avontuur door deze levendige fantasiewereld waar je terechtkomt in Wonderland! Denk niet dat deze kamer alleen voor kinderen is, want het is onze op één na moeilijkste escaperoom! Word zo klein als een kabouter, en gebruik al jullie mentale capaciteiten om de ingenieuze puzzels op te lossen. Wonderland is een vreemde plek, en jullie zullen zien dat het niet makkelijk is om er doorheen te komen. Een surreële reis om nooit te vergeten!

 

2 - 5 personen

Strijd in 2 dezelfde battle kamers!

Moeilijkheidsgraad

Veelgestelde vragen

Alleen de Serial Killer Room kan een beetje eng zijn, maar nog steeds is deze kamer zeer geschikt voor kinderen en ook het populairst onder kinderen! In de andere kamers zijn er geen angstfactoren of zware lichamelijke handelingen betrokken bij het spel.

Boek bij ons als u een leuk en onvergetelijk uur wilt doorbrengen met uw vrienden, familie of collega’s. Onze lounge is ontworpen om zowel kleine teams als grotere groepen comfortabel te plaatsen en waar u een lekkere kop thee, koffie of een verfrissing kunt genieten. Bovendien bieden we vergaderruimtes aan en verschillende combideals met omliggende restaurants. Voor meer informatie, neem contact op met harbour@escapeworld.nl

Op dit moment heeft Escape World zes verschillende avonturen in negen kamers. Elk thema is compleet anders, interessant en spannend.

Omdat het geen spel is zoals andere spellen die je kent. Het is als een live computerspel waarin je in een filmdecor belandt en zelf puzzels moet oplossen. We weten haast zeker dat je een onvergetelijke tijd zult meemaken, om daarna gezamenlijk een drankje te doen en met je vrienden op de foto te gaan.


Toon meer

Locatie