Escape World

Zoetermeer

Gastvrije hosts en betrokken spelleiders

Recensies / Prijzen

Kamers

CABIN IN THE WOODS

   
Strijd in 2 dezelfde battle kamers!

Moeilijkheidsgraad

Je bent samen met je vrienden verdwaald in het bos. Door het slechte weer zijn jullie op zoek naar een geschikte plaats om te overnachten. Na een lange vermoeiende reis zien jullie in de verte plots een blokhut, een ideale plek om te schuilen. Eenmaal binnen, blijkt het toch niet zo’n goed idee te zijn...

Jullie horen spookachtige geluiden, voelen de aanwezigheid van mysterieuze krachten en er gebeuren onverklaarbare dingen. Alle families die hier zijn geweest zijn dood teruggevonden. Er rust een vloek op de hut en het is jullie taak om de geesten weg te jagen voor ze jullie te pakken krijgen!

   

2 - 5 personen

Strijd in 2 dezelfde battle kamers!

Moeilijkheidsgraad

Bekijk de video

The Flying Dutchman

 

Moeilijkheidsgraad

Durven jullie aan boord van De Vliegende Hollander te stappen? Dit vervloekte schip vaart al eeuwenlang rond met met de zielen van de dode piraten aan boord. Jullie hebben 60 minuten de tijd om ongezien van het schip te ontsnappen en het meest waardevolle bezit van kapitein Davy Jones te stelen. Zijn jullie opgewassen tegen de tijdsdruk, of zijn jullie voor eeuwig onderdeel van de kapitein zijn bemanning van levende doden!

 

2 - 5 personen

Moeilijkheidsgraad

Bekijk de video

The School Of Witchcraft

 

Moeilijkheidsgraad

De tijd waarop jullie zo lang hebben gewacht is eindelijk aangebroken...Ontdek de wondere wereld van toverdrankjes en magische krachten bij de mysterieuze 'School voor de Toverkunst'. In de bibliotheek oefenen jij en je vrienden enkele spreuken en toverformules. Plots horen jullie monstergeluiden uit een donkere gang en gebeuren er allerlei vreemde dingen. Alle andere instructeurs en studenten staan onder een bezwering en kunnen niet meer bewegen. Jullie zijn de enige die niet zijn aangetast. Nu is het aan jullie om dit kwaad te bestrijden. Tijd is essentieel, dus bewijs jullie waardigheid door de puzzels en testen te doorstaan. Gebruik jullie toverstokken, dood dit monster en stel ons niet teleur!

 

2 - 5 personen

Moeilijkheidsgraad

Veelgestelde vragen

Alleen in de “Cabin in the Woods” hangt er op een gegeven moment een ietwat spannende sfeer. Verder zijn er geen grote fear factors of fysieke activiteiten aanwezig in onze escaperooms. De Cabin in the Woods is alleen geschikt voor jonge kinderen onder begeleiding van een volwassene. Alle andere kamers zijn wel geschikt voor jonge kinderen vanaf 9 jaar. Voor meer Informatie zie punt 4: Is het geschikt voor kinderen?

Boek bij ons als je op zoek bent om een leuke en niet te vergeten tijd aan te gaan met vrienden, familie of collega’s. Wij garanderen de meest sfeervolle escaperooms van Nederland aan te bieden, waarin ook het verhaal en gave technische snufjes naadloos in elkaar overgaan. Bovendien zitten wij in Dekker, het leukste Party en Conferentiecentrum van Nederland waar je je escape game avontuur uitstekend kunt combineren met bowlen, vergaderen, tennissen of een heerlijk diner. Voor alle arrangementen en diverse mogelijkheden in combinatie met Dekker Zoetermeer zie: www.dekkerzoetermeer.nl

We hebben 4 kamers met 3 verschillende thema’s (2x Cabin in the Woods, 1x The Flying Dutchman en 1x The School of Witchcraft). Elk thema is compleet anders, interessant en spannend.

We geven ook kinderfeestjes bij Dekker Zoetermeer. Hierbij is de minimumleeftijd 9 jaar voor The Flying Dutchman en 12 jaar en ouder voor de overige kamers. Bij de Cabin in the Woods dienen volwassenen mee te gaan ter begeleiding. Ook hanteren we een minimum aantal van 4 en max 6 kinderen per spel.


Toon meer

Locatie