Zoetermeer

Gastvrije hosts en betrokken spelleiders

Kamers
Loading ...
Veelgestelde vragen

Alleen in de “Cabin in the Woods” hangt er op een gegeven moment een ietwat spannende sfeer. Verder zijn er geen grote fear factors of fysieke activiteiten aanwezig in onze escaperooms. De Cabin in the Woods is alleen geschikt voor jonge kinderen onder begeleiding van een volwassene. Alle andere kamers zijn wel geschikt voor jonge kinderen vanaf 9 jaar. Voor meer Informatie zie punt 4: Is het geschikt voor kinderen?

Boek bij ons als je op zoek bent om een leuke en niet te vergeten tijd aan te gaan met vrienden, familie of collega’s. Wij garanderen de meest sfeervolle escaperooms van Nederland aan te bieden, waarin ook het verhaal en gave technische snufjes naadloos in elkaar overgaan. Bovendien zitten wij in Dekker, het leukste Party en Conferentiecentrum van Nederland waar je je escape game avontuur uitstekend kunt combineren met bowlen, vergaderen, tennissen of een heerlijk diner. Voor alle arrangementen en diverse mogelijkheden in combinatie met Dekker Zoetermeer zie: www.dekkerzoetermeer.nl

We hebben 4 kamers met 3 verschillende thema’s (2x Cabin in the Woods, 1x The Flying Dutchman en 1x The School of Witchcraft). Elk thema is compleet anders, interessant en spannend.

We geven ook kinderfeestjes bij Dekker Zoetermeer. Hierbij is de minimumleeftijd 9 jaar voor The Flying Dutchman en 12 jaar en ouder voor de overige kamers. Bij de Cabin in the Woods dienen volwassenen mee te gaan ter begeleiding. Ook hanteren we een minimum aantal van 4 en max 6 kinderen per spel.


Toon meer

Locatie
Routebeschrijving

ZOETERMEER . Hoe er te komen:

A12 Den Haag - Zoetermeer - Gouda

Vanaf de A12 neemt u de afslag Zoetermeer/ Pijnacker. U volgt richting Pijnacker over de Oostweg net zolang totdat u Dekker Zoetermeer aan uw rechterhand ziet liggen.

A20 Rotterdam - Hoek van Holland

Vanaf snelweg A20 richting knooppunt Terbregseplein (Ring Rotterdam). Neem afslag Centrum (afslag 14). Na 400m. de 1e afslag op de rotonde (G.K. van Hogendorpweg) richting Berkel en Rodenrijs. Hierna de weg/alle rotondes rechtdoor volgen op de N471. Hierna richting N470, bij rotonde de 1e afslag de N470 op. Alsmaar rechtdoor de weg volgen. Bij rotonde rechtdoor tot aan 1e stoplicht, dan linksaf de Scheglaan op.

A13 Rotterdam

Vanaf de A13 neemt u afslag Zestienhoven/ Spaanse Polder. U rijdt voorbij luchthaven Zestienhoven (Doenkade, N209) richting Bergschenhoek. Neem bij de 1e rotonde de 3e afslag de N471 op. Hierna de weg/alle rotondes rechtdoor volgen op de N471. Hierna richting N470, bij rotonde de 1e afslag de N470 op. Als maar rechtdoor de weg volgen. Bij rotonde rechtdoor tot aan 1e stoplicht, dan linksaf de Scheglaan op.

Contact Us

Scheglaan 12

2718 KZ Zoetermeer

Ik ga akkoord met de Privacy voorwaarden
Je hebt niet alle velden ingevuld.
Je hebt geen geldige email ingevuld.

Aan het verzenden.

Bericht verzonden! Je krijgt zo spoedig mogelijk een reactie van ons!

Er ging iets mis. Probeer het later nogmaals of stuur een mail naar info@dekkerzoetermeer.nl.

Or

Openingstijden

Zaterdag - Zondag

Open 11:00

Gesloten 23:00

Maandag - Vrijdag

Open 17:00

Gesloten 23:00