GroepsApp Escape Game
 
 
The Secret Legacy

Moeilijkheidsgraad

Vanaf 12 jaar

icon-door icon-door

1 - 100 personen

Strijd veilig online vanuit je
eigen huiskamer en log in
vanuit verschillende plekken.
Speel samen op afstand!
Ook voor bedrijven en grote groepen.

Ga met Julia mee op onderzoek uit en voltooi de laatste expeditie van haar vermiste ouders. Ontdek schatten, verken mysterieuze locaties en omzeil gevaarlijke valstrikken terwijl je de ontdekking van de eeuw achterna jaagt. Vind met je groep eeuwige roem of wordt uiteindelijk gevangen in een vergeten wereld. Je hebt het zelf in de hand...

Het avontuur roept. Durf jij het aan?

The Secret Legacy is een meeslepend online spel, duurt maximaal 2 uur en is geschikt voor teams van 1 tot 5 personen en groepen tot 100 personen. Natuurlijk volledig coronaproof, overal ter wereld te spelen en dat voor nog geen 7 euro p.p. Meer weten; zie onze F.A.Q.

Boek nu FAQ

 
 
 
 
  • Kamer
  • Datum & tijd
  • Aantal personen
  • Gegevens
{{ErrorMessage}}
Let op! De website werkt minder goed in oude browsers zoals Internet Explorer. Gebruik browsers zoals Chrome, FireFox of Safari voor optimaal gebruik.
FAQ

The Secret Legacy is een live online escape spel dat je met je groep op je telefoon of desktop speelt. Met behulp van foto’s, filmpjes en audioberichten komt het verhaal helemaal tot leven! Je staat gedurende het spel in contact met Julia, de hoofdpersoon van het verhaal. Je wordt uitgedaagd met echte breinbrekers en je herontdekt eeuwenoude werelden door vooral goed samen te werken met je team en uitdagende puzzels op te lossen.

Speel hoe je wilt: Samen op één locatie, of ieder apart via een eigen telefoon of desktop, met 1 tot en met 5 spelers per team.

Per team kost het spel 34,50 inclusief 21% BTW. Met 5 personen dus nog geen 7 euro p.p. voor 2 uur live spelplezier.

Tot en met 5 spelers kunnen als één team deelnemen aan het avontuur. Meerdere teams kunnen tegelijkertijd spelen.

Iedere speler heeft een telefoon nodig en een internetverbinding.

De inhoud van het spel is geschikt voor alle leeftijden, echter kunnen sommige puzzels voor jonge kinderen lastig zijn. Als een groep uit alleen kinderen bestaat raden wij vanaf 12 jaar aan.

The Secret Legacy is een ideale groepsactiviteit om elkaar virtueel uit te dagen! In groepen van 5 kan tegelijkertijd tot met 100 mensen worden gespeeld. Welke groep is het snelst? Neem contact met ons op voor groepen groter dan 20 gelijktijdige spelers of voor afwijkende tijden.

Het spel duurt maximaal 2 uur en wordt live begeleid door een gamemaster.

In het boekingsformulier zie je 3 opties staan, Secret Legacy 1, 2 of 3. De drie escape games zijn identiek aan elkaar, dus het maakt niet uit welke versie je kiest.
Is de door jouw gekozen datum en tijd niet beschikbaar? Dan kun je eenvoudig een andere versie kiezen.
Je kunt vervolgens een gewenst datum kiezen en een van de beschikbare tijden. De duur is maximaal 2 uur.
Vervolgens kun je de standaard optie voor1-5 personen kiezen, je bepaalt zelf namelijk met hoeveel personen je de GroepsApp Escape Game/The secret legacy game speelt.
Ten slotte kun je boeking online voltooien. Verdere instructies volgen na de boeking.

VOOR BEDRIJVEN

The Secret Legacy is een ideale groepsactiviteit om elkaar virtueel uit te dagen! In groepen van 5 kan tegelijkertijd tot met 100 mensen worden gespeeld. Welke groep is het snelst? Neem contact met ons op voor groepen groter dan 20 gelijktijdige spelers of voor afwijkende tijden.

The Secret Legacy is een ideale groepsactiviteit om elkaar virtueel uit te dagen! In groepen van 5 kan tegelijkertijd tot met 100 mensen worden gespeeld. Welke groep is het snelst? Neem <a href='/contact'>contact</a> met ons op voor groepen groter dan 20 gelijktijdige spelers of voor afwijkende tijden.