Amsterdam Waterlooplein

Het ideale vrijgezellenuitje en perfecte teambuilding met collega’s!

We hebben dubbele ‘battle kamers’ waar je tegen elkaar kunt strijden!

Speel tot en met 9 februari onze online escape rooms! Daarna zijn onze fysieke kamers weer open.

  •   6 kamers
  •   35 personen tegelijkertijd
  •   Kamers in Nederlands en Engels

De leukste escape rooms in Amsterdam

Ben je op zoek naar de spannendste en leukste escape rooms in Amsterdam? Escape World is the place to be! Professionele kamers, intrige, unieke thema’s, spanning en sensatie komen allemaal samen bij de escape rooms van Escape World in Amsterdam.

BOEK NU ONLINE EEN ESCAPE ROOM IN AMSTERDAM

Online boeken? Dat doe je bij ons heel eenvoudig en snel via het online boekingsformulier. Vaak kun je zelfs nog last minute bij ons terecht. Is de kamer die je wilde volgeboekt? We kunnen je verzekeren dat iedere kamer een echte uitdaging is en een unieke beleving voor iedereen.

  • Kamer
  • Datum & tijd
  • Aantal personen
  • Gegevens
{{ErrorMessage}}
Let op! De website werkt minder goed in oude browsers zoals Internet Explorer. Gebruik browsers zoals Chrome, FireFox of Safari voor optimaal gebruik.

Kamers

Loading ...

1,5m Concepten

Loading ...

De kamers van Escape World Amsterdam

In Amsterdam heb je de keuze uit 6 spannende escape rooms. Met verschillende thema’s en moeilijkheidsgraden zit er zeker een kamer bij die bij jullie past. Of dit nu voor 2 personen is of met een groep tot wel 6 personen.

Ga bijvoorbeeld de uitdaging aan in onze Cabin in the Woods escape room. In deze identieke escape rooms in Amsterdam kun je als groep battlen tegen elkaar. Perfect als teambuilding activiteit of om ‘oud’ tegen ‘jong’ te laten strijden. Eens kijken wie er sneller is!

The Flying Dutchman escape room in Amsterdam neemt je mee in de geschiedenis van de Vliegende Hollander. Krijgen jullie het voor elkaar om in 60 minuten de schat van kapitein Davy Jones te stelen?

The Chocolate Factory escape room lijkt op het eerste oog een escape room in Amsterdam die alleen bedoeld is voor kinderen. Maar het tegendeel is waar, deze escape room is ook zeer uitdagend voor volwassenen.

The Missing Bride is onze nieuwste escape room op Waterlooplein. De Escape Room speelt zich hier ook af, want jullie kruipen in de huid van een rechercheteam van bureau Waterlooplein! Vinden jullie de Missing Bride op tijd terug?

Voor onze meest betoverende escape room in Amsterdam zit je goed bij Midnight Magic!! Als tovenaars gaan jullie proberen om jullie toverstokken terug te krijgen om je te verweren tegen het kwaad. Gaat het jullie op tijd lukken om je toverstok weer te bemachtigen?

Veelgestelde vragen

Vragen? Neem contact met ons op!

Heb je vragen over een van onze escape rooms in Amsterdam Waterlooplein? Of wil je een aanvraag doen voor een grote groep, zoals meerdere kamers in een keer? Neem gerust contact op, we beantwoorden graag al je vragen.

- Vanzelfsprekend zijn onze bijeenkomsten geschikt voor minder dan 100 mensen
- Wij zorgen er voor dat er geen personeel werkzaam is dat last heeft van neusverkoudheid,hoesten,keelpijn en/of koorts, zoals de Rijksoverheid heeft aanbevolen. Vanzelfsprekend schudden wij geen handen.
- Indien gasten last hebben van bovenstaande gezondheidsklachten vragen wij hen hun boeking te verzetten voordat zij bij ons op locatie zijn.
- Wij vragen onze gasten voor en na het spelen van de Escape Room hun handen te wassen
- Wij verzorgen extra schoonmaakwerkzaamheden, met speciale aandacht voor voorwerpen die veelvuldig worden aangeraakt/ gebruikt
- Er is de mogelijkheid voor spelers te spelen met (wegwerp) handschoenen tijdens het spel
- Ons wijzigingsbeleid is tijdelijk versoepeld; uitstellen van de boeking kan altijd zonder kosten
- Wij volgend de adviezen van de RIVM op de voet en nemen extra maatregelen indien nodig.

Alleen in de “Cabin in the Woods” hangt er op een gegeven moment een wat spannende sfeer. Verder zijn er geen grote fear factors of fysieke activiteiten aanwezig in onze escaperooms. De Cabin in the Woods is alleen geschikt voor jonge kinderen onder begeleiding van een volwassene. Alle andere kamers zijn wel geschikt voor jonge kinderen vanaf 9 jaar. Voor meer informatie zie punt 4: Is het geschikt voor kinderen?

Boek bij ons als je op zoek bent om een leuke en niet te vergeten tijd aan te gaan met vrienden, familie of collega’s. Wij garanderen de meest sfeervolle escaperooms van Nederland aan te bieden, waarin ook het verhaal en gave technische snufjes naadloos in elkaar overgaan. Bovendien zitten wij in hartje Amsterdam, waarbij diverse restaurants in de buurt liggen.

We hebben momenteel 4 kamers met 3 verschillende thema’s (2x Cabin in the Woods, 1x The Flying Dutchman en 1x The Chocolate Factory). Elk thema is compleet anders, interessant en spannend.


Toon meer

Locatie

Ligging van Escape World Amsterdam

De escape rooms van Escape World liggen centraal gelegen aan het Waterlooplein, in het centrum van Amsterdam. Het is gemakkelijk en snel bereikbaar vanaf Amsterdam Centraal Station. Ben je klaar met de escape kamer? Dan loop je gemakkelijk het centrum van Amsterdam in voor heerlijk eten of een activiteit. Wil je weten wat er allemaal mogelijk is? Bekijk dan ook onze samengestelde arrangementen!!

Routebeschrijving

hoe kom ik op AMSTERDAM WATERLOOPLEIN?

We zitten om de hoek van de koffiezaak op Waterlooplein, op 50m afstand van het beroemde Rembrandt huis. Met het openbaar vervoer is het de beste optie om de metro te pakken en uit te stappen bij de halte Waterlooplein (de tweede halte na Centraal Station), op de Nieuwe Hoogstraat. Vanaf hier steek je het Waterlooplein over en loop je de Houtkopersdwarsstraat in. Vanaf de metro ongeveer 2 minuten lopen.

Plan je route!

Contact Us

Houtkopersdwarsstraat 3

1011 NK Amsterdam

Ik ga akkoord met de Privacy voorwaarden
Je hebt niet alle velden ingevuld.
Je hebt geen geldige email ingevuld.

Aan het verzenden.

Bericht verzonden! Je krijgt zo spoedig mogelijk een reactie van ons!

Er ging iets mis. Probeer het later nogmaals of stuur een mail naar waterloo@escapeworld.nl.

Or

Openingstijden

Zaterdag

Open 11:30

Gesloten 22:00

Dinsdag - Zondag

Open 13:00

Gesloten 22:00