Amsterdam Waterlooplein

Het ideale vrijgezellenuitje en perfecte teambuilding met collega’s!

We hebben dubbele ‘battle kamers’ waar je tegen elkaar kunt strijden!

  •   6 kamers
  •   35 personen tegelijkertijd
  •   Kamers in Nederlands en Engels

De leukste escaperooms in Amsterdam

Ben je op zoek naar de allerleukste escape rooms in Amsterdam? Escape World is the place to be. Professionele kamers, intrige, unieke thema’s, spanning en sensatie komt allemaal samen bij de escape rooms van Escape World!

Kamers
Loading ...

Online boeken van onze een escape room in Amsterdam

Online boeken? Dat doe je bij ons heel gemakkelijk en eenvoudig. Vaak kun je ook nog last minute bij ons terecht. De kamer die je eigenlijk wilde boeken zit vol? We kunnen je verzekeren dat iedere kamer een echte uitdaging is en een unieke beleving voor iedereen.

  • Kamer
  • Datum & tijd
  • Aantal personen
  • Gegevens
{{ErrorMessage}}

De kamers van Escape World Amsterdam

Ga de uitdaging aan en boek onze Cabin in the Woods escaperoom. Doordat we twee identieke escape rooms in Amsterdam hebben, kun je hier battlen tegen elkaar. Perfect als teambuilding activiteit, om de jongens tegen de meisjes uit te dagen of om ‘oud’ tegen ‘jong’ te laten strijden. Eens kijken wie er sneller is!

The Flying Dutchman escaperoom in Amsterdam neemt je mee in de geschiedenis van de Vliegende Hollander. Krijgen jullie het voor elkaar om in 60 minuten de schat van kapitein Davy Jones te stelen?

The Chocolate Factory escaperoom lijkt op het eerste oog een escaperoom in Amsterdam die alleen bedoeld is voor kinderen. Maar het tegendeel is waar, deze escaperoom is ook zeer uitdagend voor volwassenen.

Midnight Magic! is onze nieuwste escaperoom in Amsterdam. Als tovenaars gaan jullie proberen om jullie toverstokken terug te krijgen om je te verweren tegen het kwaad. Gaat het jullie op tijd lukken om je toverstok weer te bemachtigen? Of gaat het kwaad het winnen?

Vragen? Neem contact met ons op!

Heb je vragen over onze escape room Cabin In The Woods, The Flying Dutchman, Midnight Magic! of The Chocolate Factory? Neem gerust contact op, we beantwoorden graag al je vragen.

Veelgestelde vragen

Alleen in de “Cabin in the Woods” hangt er op een gegeven moment een wat spannende sfeer. Verder zijn er geen grote fear factors of fysieke activiteiten aanwezig in onze escaperooms. De Cabin in the Woods is alleen geschikt voor jonge kinderen onder begeleiding van een volwassene. Alle andere kamers zijn wel geschikt voor jonge kinderen vanaf 9 jaar. Voor meer informatie zie punt 4: Is het geschikt voor kinderen?

Boek bij ons als je op zoek bent om een leuke en niet te vergeten tijd aan te gaan met vrienden, familie of collega’s. Wij garanderen de meest sfeervolle escaperooms van Nederland aan te bieden, waarin ook het verhaal en gave technische snufjes naadloos in elkaar overgaan. Bovendien zitten wij in hartje Amsterdam, waarbij diverse restaurants in de buurt liggen.

We hebben momenteel 4 kamers met 3 verschillende thema’s (2x Cabin in the Woods, 1x The Flying Dutchman en 1x The Chocolate Factory). Elk thema is compleet anders, interessant en spannend.

We geven ook kinderfeestjes bij Escape World Waterlooplein. Hierbij is de minimumleeftijd 9 jaar voor The Flying Dutchman en 12 jaar en ouder voor de overige kamers. Bij de Cabin in the Woods dienen volwassenen mee te gaan ter begeleiding. Ook hanteren we een minimum aantal van 4 en max 6 kinderen per spel. Meer informatie en flyers kunt u hier vinden.


Toon meer

Ligging van Escape World Amsterdam

Door onze centrale ligging op het Waterlooplein in Amsterdam City, kun je gemakkelijk en snel vanaf Amsterdam Centraal station naar ons toe. Ben je klaar met de escape kamers? Dan loop je gemakkelijk naar buiten om nog heerlijk te eten en drinken in het centrum van Amsterdam, of ga direct het nachtleven in!

Locatie
Routebeschrijving

AMSTERDAM WATERLOOPLEIN . Hoe er te komen:

We zitten om de hoek van de koffiezaak op Waterlooplein, op 50m afstand van het beroemde Rembrandt huis. Met het openbaar vervoer is het de beste optie om de metro te pakken en uit te stappen bij de halte Waterlooplein (de tweede halte na Centraal Station), op de Nieuwe Hoogstraat. Vanaf hier steek je het Waterlooplein over en loop je de Houtkopersdwarsstraat in. Vanaf de metro ongeveer 2 minuten lopen.

Contact Us

Houtkopersdwarsstraat 3

1011 NK Amsterdam

Ik ga akkoord met de Privacy voorwaarden
Je hebt niet alle velden ingevuld.
Je hebt geen geldige email ingevuld.

Aan het verzenden.

Bericht verzonden! Je krijgt zo spoedig mogelijk een reactie van ons!

Er ging iets mis. Probeer het later nogmaals of stuur een mail naar waterloo@escapeworld.nl.

Or

Openingstijden

Zaterdag

Open 11:30

Gesloten 22:00

Dinsdag - Zondag

Open 13:00

Gesloten 22:00