Tilburg

De beste escape room ervaring in Noord-Brabant.

Geïnspireerd door de beste Escape Rooms, maar dan nóg beter gemaakt.

Speel tot en met 9 februari onze online escape rooms! Daarna zijn onze fysieke kamers weer open.

  •   5 kamers
  •   30 personen tegelijkertijd
  •   Kamers in Nederlands en Engels

De leukste escape rooms in Tilburg

Zoek je de meest uitdagende escape rooms in Tilburg? Bij onze partner vestiging Locked speel je de beste kamers van Brabant! Deze geroemde kamers staan bekend om de sterke en originele puzzels in de escape rooms. Naast de hersenkrakers is de lounge dé plek om jullie tactieken goed door te nemen.

BOEK NU ONLINE EEN ESCAPE ROOM IN TILBURG

Boek eenvoudig online je Escape Room in Tilburg. Via het boekingsformulier boek je snel een kamer en kies je het aantal deelnemers en de tijd. Zo weet je precies dat jouw moment gereserveerd is. Daarnaast kun je ook vaak last minute bij ons terecht. Is de kamer die je wilde volgeboekt? Alle kamers bij Locked zijn een uitdaging en unieke beleving voor iedereen.

  • Kamer
  • Datum & tijd
  • Aantal personen
  • Gegevens
{{ErrorMessage}}
Let op! De website werkt minder goed in oude browsers zoals Internet Explorer. Gebruik browsers zoals Chrome, FireFox of Safari voor optimaal gebruik.

Kamers

Loading ...

1,5m Concepten

Loading ...

De kamers van Locked Tilburg

In Tilburg heb je de keuze uit 5 uitdagende escape rooms. Er zijn verschillende moeilijkheidsgraden en thema’s, dus er zit zeker een kamer bij die bij jullie past. Of dit nu voor 2 personen is of met een groep tot wel 6 personen.

Veelgestelde vragen

Vragen? Neem contact met ons op!

Heb je vragen over onze escape rooms in Tilburg? Of wil je graag weten wat wij voor (grote) groepen kunnen betekenen? Bekijk hieronder de veelgestelde vragen Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact op, we beantwoorden graag je vragen.

- Vanzelfsprekend zijn onze bijeenkomsten geschikt voor minder dan 100 mensen
- Wij zorgen er voor dat er geen personeel werkzaam is dat last heeft van neusverkoudheid,hoesten,keelpijn en/of koorts, zoals de Rijksoverheid heeft aanbevolen. Vanzelfsprekend schudden wij geen handen.
- Indien gasten last hebben van bovenstaande gezondheidsklachten vragen wij hen hun boeking te verzetten voordat zij bij ons op locatie zijn.
- Wij vragen onze gasten voor en na het spelen van de Escape Room hun handen te wassen
- Wij verzorgen extra schoonmaakwerkzaamheden, met speciale aandacht voor voorwerpen die veelvuldig worden aangeraakt/ gebruikt
- Er is de mogelijkheid voor spelers te spelen met (wegwerp) handschoenen tijdens het spel
- Ons wijzigingsbeleid is tijdelijk versoepeld; uitstellen van de boeking kan altijd zonder kosten
- Wij volgend de adviezen van de RIVM op de voet en nemen extra maatregelen indien nodig.

Nee. Locked biedt kamers aan in verschillende thema’s. Geen van deze kamers is eng, heeft schrikeffecten of is in horror thema. Alle kamers zijn geschikt voor jonge kinderen vanaf 10 jaar.

Ja, het is ook mogelijk een escape room kinderfeestjes te geven bij Locked. Hierbij is de minimumleeftijd 10 jaar voor een selectie kamers. Andere kamers zijn iets spannender, waardoor de minimumleeftijd 14 of 15 jaar zijn. Indien een ouder in de kamer toezicht houdt is de minimumleeftijd 8 jaar. Je vindt meer informatie op de pagina over kinderfeestjes.

Een kamer bij Locked kan gespeeld worden in een team van twee tot zes personen. Er zijn meerdere kamers, mochten jullie groep met meer zijn. De maximale groepsgrootte is bewust gekozen om de spellen leuk te houden. Is je een groep meer dan 30 personen, neem dan contact op, zodat we samen een passend arrangement kunnen afspreken.


Toon meer

Locatie

Ligging van Locked Tilburg

Je vindt de escape rooms centraal gelegen, in het centrum van Tilburg. Het is gemakkelijk en snel bereikbaar vanaf Tilburg Station. Zijn jullie (succesvol) ontsnapt uit de escape room? Dan loop je zo het centrum van Tilburg in voor een lekker hapje eten. Wil je weten wat er allemaal mogelijk is? Bekijk dan ook onze samengestelde arrangementen.

Routebeschrijving

hoe kom ik op TILBURG (Locked)?

Je vindt onze Escape Rooms in hartje Tilburg (centrum). Via Station Tilburg hoef je alleen de spoorlaan over te steken en je vindt ons aan de linkerzijde op de Stationsstraat (14D), naast de Beans & Bites. Parkeren kan gratis buiten kantooruren. Tijdens deze kantooruren kun je parkeren in een van de betaalde parkeerplaatsen dichtbij.

Plan je route!

Contact Us

Stationsstraat 14D

Tilburg

Ik ga akkoord met de Privacy voorwaarden
Je hebt niet alle velden ingevuld.
Je hebt geen geldige email ingevuld.

Aan het verzenden.

Bericht verzonden! Je krijgt zo spoedig mogelijk een reactie van ons!

Er ging iets mis. Probeer het later nogmaals of stuur een mail naar info@locked-game.nl.

Or

Openingstijden

Maandag - Zondag

Open 10:00

Gesloten 23:00