Kinderfeestje - Tilburg

ESCAPE ROOM KINDERFEESTJE

Vier je kinderfeestje in Tilburg bij Locked

Heb je binnenkort iets te vieren? En ben je op zoek naar het leukste idee voor een kinderfeestje in Tilburg? Dan is een escape room feestje precies wat je zoekt!

Maak je verjaardag of feestje onvergetelijk door een avontuur te beleven met je vrienden en vriendinnetjes. Los samen puzzels op en ontsnap uit de kamer. Jullie hebben daarna heel veel bij te praten.. want het gaat jullie alleen samen lukken!

Onze escape rooms zijn geschikt voor kinderen, zeker om een kinderfeestje te vieren. Je stapt echt in een andere wereld en vergeet voor 60 minuten de werkelijkheid. Tijdens deze spannende minuten ga je samen een puzzeltocht beleven. Let op! Jullie moeten wel snel genoeg zijn en iedereen moet helpen om op tijd te ontsnappen.

De escape rooms zijn voor zowel jongens als meisjes. Wel moet je minimaal 10 jaar oud zijn om te mogen spelen in de escape rooms, net als je vriendjes. Als een ouder meegaat in de kamer om toezicht te houden, dan mogen jullie ook vanaf 8 jaar spelen.

ESCAPE ROOM FEESTJE IN TILBURG

Vier of organiseer het leukste kinderfeestje in Tilburg in onze escape rooms. We zitten in het centrum van Tilburg, recht tegenover het station. We zijn dus heel makkelijk te vinden, via de trein of als je in Tilburg centrum bent.

Durf jij de uitdaging aan en wil jij je kinderfeestje vieren bij ons?

Escape room The Maze in Tilburg
  • Kamer
  • Datum & tijd
  • Aantal personen
  • Gegevens
{{ErrorMessage}}
Let op! De website werkt minder goed in oude browsers zoals Internet Explorer. Gebruik browsers zoals Chrome, FireFox of Safari voor optimaal gebruik.